Hey lieverd! Zin om mij te bezoeken? Lijkt me leuk!

Hieronder vindt je de locaties zodat je zelf kunt kiezen waar we elkaar gaan zien.

D e n  H a a g  –  E i n d h o v e n  –  A l m e r e

 

House of Stars – Eindhoven

 

luxe privéhuis Yvonne’s House of Stars is gevestigd op het huidige adres Hofstraat 87  Eindhoven, waar je gegarandeerd de beste sex krijgt van alle privehuizen in Eindhoven!

Voor deze locatie is destijds gekozen vanwege de uiterst discrete ligging aan het spoor, zonder buren & overburen.

Ons witte huisje is geen seks club, maar een discreet privéhuis omgeven door ’n hele hoge heg, zodat je altijd buiten het zicht van eventuele passsanten staat als je aanbelt.
We hebben 2 entrees, als je voor de rechterdeur kiest, loop je een gang in waar je ongezien aan kunt bellen.

’n vriendelijke gastvrouw doet voor je open open en begeleidt je naar een discrete kamer waar je Chelsea zult ontmoeten.

Er is keuze aan verschillende kamers zoals; Boudoir kamerVIP suite deluxeUrban roomWet & wild roomZen roomBuddah room en de Pink room.

 

House of Stars
Hofstraat 87
5641 TC Eindhoven
Telefoon : 040-2817246

 

 

Chelsea’s Privéhuis – Almere 

 

Privéhuis Almere is een nieuw privéhuis. Er zijn 7 complete nieuwe kamers waaronder 2 erotische kamers en 6 SM kamers welke beschikbaar zijn voor mij (Chelsea), de SM Meesteressen en Kinkygirl’s. Het moderne pand is gelegen op een rustig bedrijventerrein in de bekende Muziekwijk in Almere, nabij de A-1 en A-6.

Kom je voor mij alleen? Of ben jij een SM liefhebber en een sub/onderdanig/slaaf in het spel en zoek je een Meesteres of Kinkygirl voor een spannende SM sessie samen met mij erbij? Alles is mogelijk!

Discrete ontvangst!

Je komt binnen geen andere gasten tegen. De gastvrouw brengt je naar een wachtkamer waar ik, Chelsea je komt ophalen. Douchegelegenheid en schone handdoeken zijn aanwezig. Voldoende GRATIS parkeerruimte aanwezig.

Chelsea’s Privéhuis Almere

Josephine Bakerstraat 29 (gratis parkeren)
1311GB Almere (Muziekwijk)

 

 

Kom je voor mij alleen? Of ben jij een SM liefhebber en een sub/onderdanig/slaaf in het spel en zoek je een Meesteres of Kinkygirl voor een spannende SM sessie samen met mij erbij? Alles is mogelijk!
Meesteres Pia, Catharina en ik? Die fantasie kunnen we waar maken!

 

 

 

 

 

 

 

Hunsestraat 51 – Den Haag

 

Het raampand vindt je in Den Haag op de Hunsestraat 51. Ik, Chelsea, sta verleidelijk achter het raam op je te wachten. Bij het raam kan je eventueel kort informatie inwinnen over mijn tarieven en erotische diensten. Wil je mij bezoeken dan volstaat een knikje of gebaar waarbij ik je kan wijzen op welke ingang je kan nemen om het pand te betreden.

Zodra de voordeur (van de straatzijde) achter je gesloten is kan ik de 2e (glazen) deur open doen en je ontvangen. Je volgt mij dan naar mijn kamer. In het pand zijn de standaard werkkamers op de begane grond en de luxere riante (SM-) kamers op de 1e en 2e verdieping middels een trap bereikbaar. Gasten met sjalen voor hun gezicht, of petjes, hoofddeksels die een deel van het gezicht bedekken worden via de intercom gesommeerd deze af te doen. Tevens staan wij direct met de politie in contact voor eventuele calamiteiten. Jouw en onze veiligheid is onze zorg naast discretie.

Ik zal voor de erotische GirlFriend Experience (GFE) / PornStar Experience (PSE) met je afrekenen op mijn kamer. Eventueel kan je ook per pin of creditcard betalen via de gastvrouw aan onze receptie. Vraag gerust naar deze mogelijkheid. Het is niet toegestaan om alleen als gast door de gangen of ons pand te wandelen. Ik (Chelsea) zal je altijd vergezellen naar mijn kamer of naar de uitgang.

Hunsestraat 51 biedt op erotisch vlak een sfeervolle en luxueuze accommodatie voor de bezoekende mannelijke gast.
Het pand met sfeervolle kamers ligt in Den Haag in het redlightdistrict de Geleenstraat en Hunsestraat. En dit op steenworpafstand van de A-12 (afslag Mariahoeve-Bezuidenhout) en NS Station Hollands Spoor en/of Centraal Station Den Haag.
De Geleenstraat en aangrenzende Hunsestraat tellen zo’n 140 ramen en liggen op loopafstand van het Hollandsspoor. Je kunt in mijn agenda zien wanneer ik weer aan de Hunsestraat 51 Den Haag aanwezig ben.
De Hunsestraat ligt nagenoeg direct achter Den Haag Holland Spoor en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg via het Schenk viaduct.
In de omliggende straten van de Geleenstraat en Hunsestraat kan je betaald (via chipknip of pinpas) parkeren. In de beveiligde openbare parkeergarage kan je tegen betaling ook tijdelijk parkeren. De parkeergarage ligt recht tegenover ons raampand.

Hunsestraat 51 2515 ST – Den Haag – 070-381 83 88

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chelsea’s Paradise – Den Haag

Welkom bij Chelsea’s Paradise in Den Haag, al bijna veertig jaar dé gastvrije locatie om gezellig te genieten van een waar paradijs op aarde. De club is in de loop der jaren steeds uitgebreid en gemoderniseerd zodat we samen optimaalkunnen genieten in een nette en vertrouwde omgeving. Paradise Club Den Haag staat bekend om de ongedwongen sfeer en ambiance waar je terecht kunt voor een heerlijk drankje en daarna volop kunt genieten van alle faciliteiten.

Voor €25,- extra mag je samen met mij onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten:   
-Een binnenzwembad in een romantische Griekse stijl
-Een droge Finse sauna voor een heet avontuur
-Een heerlijk Turks stoombad waar niets verhuld blijft
-Een gezellige poolbar voor de speelse dames en heren
-Een cocktailbar met heerlijke drankjes
-Gebruik lockers, handdoeken en alle frisdranken inbegrepen.

Sauna
Ga voor wellness en ontspanning lekker met mij de sauna in. Ontspanning wordt opwinding in de Finse sauna of het Turks stoombad. Hier zijn we in de gelegenheid om samen een stapje verder te gaan. De hitte die hier ontstaat komt echt niet alleen van de sauna..

Zwembad
Geniet van het heerlijk verwarmde binnenbad in Griekse stijl. Het water heeft altijd een temperatuur van ongeveer 30 graden. Hier kunnen we niet alleen een baantje trekken, maar kunnen we de fantasie de vrije loop laten en ook hier een stapje verder gaan..

Privékamer
Mijn grote luxe privékamer is van alle gemakken voorzien. Zo is er een king-size bed, flatscreen tv (met usb zodat je zelfs je eigen favoriete pornofilms of muziek af kunt spelen), and last but not least, een heerlijk groot luxe bad zodat we ook nog lekker samen in bad kunnen.

Chelsea’s Paradise
Op afspraak van 14:00 – 00:00
Thomsonlaan 107
2565HZ  Den Haag
070 – 3602642
info@paradiseclub.nl

 

Lezen wat anderen over mij te zeggen hebben?   hookers.nl Chelsea’s recensies