Contact

Hey lieverd! Zin om mij te bezoeken?

Hieronder vindt je de locaties zodat je zelf kunt kiezen waar we elkaar gaan zien.

Haarlem – Den Haag – Eindhoven – Almere – Utrecht – Dordrecht

Villa Weizigt

Dordrecht

Een glimmende zwarte bar, zilveren paal en een rood fluwelen trap heten je welkom bij Villa Weizigt. Chesterfields, gedempte lampen, zwart wit schilderijen aan de muur en leren barkrukken doen denken aan een film uit de jaren ’20. Wanneer je gehuld in een badjas en met slippers aan de voeten, verder de villa in loopt, tref je een buitenproportioneel groot zwembad aan. Naast het zwembad staat een kleine houten sauna en zijn er verschillende zitjes. Leren fauteuils naast het zwembad geven perfect zicht op Chelsea en de dames die een duik nemen, het is net een aquarium vol met ondeugende dames.

Villa Weizigt
Kilweg 10
3316 EB Dordrecht

La Cloche

Utrecht

Discretie, hygiene & service staan bij Privéhuis La Cloche bovenaan. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan Chelsea. Ons privehuis ligt op 10 minuten van het centrum op 5 minuten van het voorheen bekende redlightdistrict ”het Zandpad” wat inmiddels al jaren gesloten is, en op 10 minuten van NS Centraal Station Utrecht.

Privéhuis La Cloche                         
Amsterdamsestraatweg 287D
3551 CE Utrecht
030-2432829

’t Haarlemmer Poortje

Haarlem

’t Poortje is gevestigd in het centrum van Haarlem, heel makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Kom je met de auto raden wij je aan deze te parkeren in Parkeergarage de Appelaar deze parkeergarage staat overal in Haarlem duidelijk aangegeven, vervolgens bereikt je ’t Poortje door direct uit de parkeergarage rechtsaf te lopen (onder de boog door). Je komt dan op het Klokhuisplein, sla wederom af naar rechts de Lange Begijnestraat in. In de Lange Begijnestraat loop je voorbij de Toneelschuur. Direct na de Toneelschuur sla je af naar rechts de zijstraat in, nu zie je ’t Poortje recht voor je. Je herkent de ingang aan de rode lampen en de bloemstukken.

Haarlemmer Poortje
Lange Begijnestraat 1
2011 HH Haarlem

Hunsestraat 4

Den Haag

Hunsestraat 4 biedt op erotisch vlak een sfeervolle en luxueuze accommodatie voor de bezoekende mannelijke gast. Het pand met sfeervolle kamers ligt in Den Haag in het redlightdistrict de Geleenstraat en Hunsestraat. En dit op steenworpafstand van de A-12 (afslag Mariahoeve-Bezuidenhout) en NS Station Hollands Spoor en/of Centraal Station Den Haag.
De Geleenstraat en aangrenzende Hunsestraat tellen zo’n 140 ramen en liggen op loopafstand van het Hollandsspoor en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg via het Schenk viaduct. In de omliggende straten van de Geleenstraat en Hunsestraat kan je betaald parkeren. In de beveiligde openbare parkeergarage kan je tegen betaling ook tijdelijk parkeren. De parkeergarage ligt recht tegenover ons raampand.

Hunsestraat 4 – 2515 SJ
Den Haag

House of Stars

Eindhoven

Luxe privéhuis Yvonne’s House of Stars is gevestigd op het huidige adres Hofstraat 87  Eindhoven, waar je gegarandeerd de beste sex krijgt van alle privehuizen in Eindhoven! Voor deze locatie is destijds gekozen vanwege de uiterst discrete ligging aan het spoor, zonder buren & overburen.
Ons witte huisje is geen seks club, maar een discreet privéhuis omgeven door ’n hele hoge heg, zodat je altijd buiten het zicht van eventuele passsanten staat als je aanbelt. We hebben 2 entrees, als je voor de rechterdeur kiest, loop je een gang in waar je ongezien aan kunt bellen. De gastvrouw doet voor je open open en begeleidt je naar een discrete kamer waar je Chelsea zult ontmoeten.
Er is keuze aan verschillende kamers zoals; Boudoir kamerVIP suite deluxeUrban roomWet & wild roomZen roomBuddah room en de Pink room.


House of Stars
Hofstraat 87
5641 TC Eindhoven
040-2817246

Lezen wat anderen over mij te zeggen hebben? hookers.nl Chelsea’s recensies

Privéhuis Almere

Almere

Privéhuis Almere is een nieuw privéhuis. Er zijn 7 complete nieuwe kamers waaronder 2 erotische kamers en 6 SM kamers welke beschikbaar zijn voor mij (Chelsea), de SM Meesteressen en Kinkygirl’s. Het moderne pand is gelegen op een rustig bedrijventerrein in de bekende Muziekwijk in Almere, nabij de A-1 en A-6.
Kom je voor mij alleen? Of ben jij een SM liefhebber en een sub/onderdanig/slaaf in het spel en zoek je een Meesteres of Kinkygirl voor een spannende SM sessie samen met mij erbij? Alles is mogelijk! Discrete ontvangst! Je komt binnen geen andere gasten tegen. De gastvrouw brengt je naar een wachtkamer waar ik, Chelsea je komt ophalen. Douchegelegenheid en schone handdoeken zijn aanwezig. Voldoende GRATIS parkeerruimte aanwezig.


Privéhuis Almere
Josephine Bakerstraat 29 (gratis parkeren)
1311GB Almere (Muziekwijk)

Privéhuis Maison Privé

Den Haag

Bij Maison Privé kan elke man een passende sensuele date ervaren met Chelsea. Voor de nuchtere boerenjongen die voor een betaalbare prijs een uurtje wil genieten, maar ook voor de verfijnde zakenman die meerdere uren in goed gezelschap wil vertoeven.

Privéhuis Maison Privé               
Valeriusstraat 18A
2517 HR Den Haag
070-3463 219